Bach Bloesem therapie

bach bloesem therapie

 

Bach bloesem remedies zijn druppels gemaakt van wilde bloesems van planten, bomen en struiken die inwerken op uw negatieve emoties en u de positieve kanten van het leven weer laten zien. Ze zijn gemaakt door Edward Bach die in de vorige eeuw leefde van 1886 tot 1936. Hij was huisarts in Londen en vond dat hij als huisarts de symptomen van de klachten van patiënten aan het behandelen was maar niet tot de oorzaak door kon dringen. Hij geloofde dat denkwijze en levensinstelling bepalend zijn voor het ontstaan van ziekte maar ook bepalend zijn voor genezing van ziekte. Hij besloot de gemoedstoestand van zijn patiënten te behandelen en zocht in de natuur naar wilde planten die hij met succes uittestte op zijn patiënten. Hij merkte dat de negatieve stemmingen omgezet werden naar een positieve levensinstelling, meer energie, levensgeluk, vitaliteit en de lichamelijke klachten minder werden of zelfs verdwenen. Hij heeft 38 Bach bloesemremedies gemaakt die zeer eenvoudig uit te zoeken en te gebruiken zijn.

Bach bloesem remedies brengen uw emoties weer in evenwicht en is geschikt voor jong en oud en ook geschikt voor dieren.

Bach bloesem remedies werken op het astrale lichaam, ook wel emotionele lichaam genoemd en bevindt zich ongeveer 50 cm rondom het lichaam.

Wat is het werkzame deel van de Bach bloesems? Elke Bach bloesemremedie heeft zijn eigen positieve trillingsfrequentie, hoe vaker u het inneemt hoe eerder u die trilling gaat vasthouden en hoe eerder u zich prettiger gaat voelen en de positieve kanten van het leven weer zult ontdekken.