Over mij

Inge-400x400

Ik ben Inge Timmer en ik heb mijn praktijk In De Zon aan huis.

Voor ik met deze praktijk begon heb ik jaren bij een bank gewerkt in het advies geven aan klanten.

Toen ik stopte met werken kreeg ik een burn-out: ik was doorlopend moe, sliep slecht, had nergens zin in en voelde me uitgeblust. Een collega raadde me een reiki behandeling aan. Bij die behandeling ervoer ik een diepe ontspanning, alsof ik “mijn emotionele ballast in een rugzakje” bij de behandelaar achterliet. Ik voelde me zorgeloos, vrij en mijn vermoeidheid was veel minder. Dit gevoel hield enkele dagen aan en na meerdere reiki behandelingen was mijn vermoeidheid verdwenen, ik kon mezelf zijn en voelde me energiek en verfrist, mijn burn-out was binnen 4 maanden verdwenen!

Ik raakte enthousiast om mezelf en anderen behandelingen te gaan geven en haalde mijn Reiki 1 en Reiki 2 graad. In 2011 heb ik de Reiki Practioners opleiding gedaan om alle fijne kneepjes van reiki behandelingen te leren.

Waarom ben ik me gaan bezig houden met de Bach bloesems? In 2007 en 2009 werd ik ernstig ziek en het was nog maar de vraag of ik zou overleven. Ik kwam in een emotionele sneltrein terecht: paniek, verdriet, ongeloof, angst, wanhoop, moedeloosheid, onzekerheid, piekeren, claustrofobie, in een zwart gat zitten, lusteloos zijn, nergens zin in hebben, doodmoe zijn.

Bach bloesemdruppels gemaakt van de bloesems van planten en struiken werkten op de negatieve emoties waar ik in terecht was gekomen en haalden de scherpste randjes weg, gaven een positief sterk gevoel vertrouwen te houden en hoop te houden dat alles goed zou komen uiteindelijk. De Bach bloesems ondersteunden me in die moeilijke tijd samen met reiki behandelingen die ik mezelf dagelijks gaf.

Ik ontdekte dat Bach bloesemremedies en reiki behandeling samen een hele mooie combinatie kunnen zijn en heb vervolgens de opleiding tot Bach bloesemtherapeute gedaan.

Mijn drijfveer voor mijn praktijk is u te helpen en te ondersteunen als u door een moeilijke periode van uw leven gaat, ik luister naar uw verhaal en adviseer welke Bach bloesemdruppels nodig zijn of dat een reiki behandeling voor u zinvol is.

De naam van mijn praktijk In De Zon heb ik gekozen omdat de mens meestal vrolijk wordt als de zon schijnt. Echter de mens met zijn emoties en persoonlijke omstandigheden zit vaker achter een wolk (lees: negatieve emoties). In De Zon kan u helpen die wolk kleiner te maken of zelfs te laten verdwijnen.

Kies voor uzelf, kies voor uw unieke, eigen basis, kies voor uzelf worden!