Reiki Behandeling

Reiki

Reiki is een oude Japanse heelkunst, waarvan de traditie meer dan 2500 jaar terug gaat. Reiki is een japans woord en betekent universele levensenergie.

Alles om ons heen is vol van deze eindeloze en onuitputtelijke energie. Het is dezelfde energiebron die ons in leven houdt. Reiki is de natuurlijke geneeskracht die in een krachtige en geconcentreerde vorm door de handen van de behandelaar stroomt.

Wij zijn allemaal met deze universele levensenergie geboren, maar in de loop van ons leven vervuilt ons energiekanaal en slibt dicht.

Een reiki behandeling duurt een uur en brengt uw lichaam en geest weer in evenwicht via een hele diepe ontspanning. Door dit evenwicht wordt uw lichaam aangezet tot zelfgenezing. Lichamelijke en/of emotionele klachten kunnen minder worden. Maar reiki stroomt verder en kan ook in allerlei onzichtbare nisjes van het lichaam komen waar vroegere ervaringen opgeslagen liggen, haalt deze ervaringen naar boven zodat ze verwerkt kunnen worden. Reiki stroomt onbegrensd door en bevordert de zelfgenezing, versterkt lichaam en geest, heft blokkades op, werkt ontgiftend, harmoniseert en herstelt het evenwicht.

Een reiki behandeling is een bijzondere en unieke ervaring.

Het hele lichaam wordt behandeld. U ligt aangekleed op een behandeltafel en via de handen van de behandelaar wordt energie overgedragen naar uw lichaam. De behoefte aan het ontvangen van energie regelt uw lichaam zelf, u hoeft er niets voor te doen, het gaat automatisch, de behandelaar volgt de behoefte aan energie van uw lichaam.

U kunt  warmte voelen, daar waar de energie via de handen van de behandelaar op uw lichaam zijn. Het is belangrijk ontspannende kleding en warme sokken aan te trekken. De energie die met reiki overgedragen wordt kan nog dagen na de behandeling voelbaar zijn, daarmee bedoel ik dat u zich energieker en vitaler kunt voelen. In de loop van de week ebt dat gevoel weg. Meerdere behandelingen zijn aan te raden, maar natuurlijk niet verplicht.

Wilt u een reiki behandeling proberen, mail me dan voor het maken van een afspraak, bel 075-6844219 of 06-28592551 of vul het contactformulier in.

Klik hier om een afspraak te maken voor een reiki behandeling